Kärlek: ett fotografi

alvin piratsmycke

A insisterar på att bli fotograferad med tröja, halsband och ring. I sängen i sitt rum. Den 26 februari omkring kl 17.00. En halvtimme senare kommer hans pappa och hämtar honom. Och här sitter jag nu. Mitt i natten med mitt fotografi. Kärlek, ömhet. Och saknad.


Kommentarer
Postat av: Helena

Vilken fin kille!

Postat av: clara

Ja, verkligen jättefin. tänk den som hade en liten son..men all denna ömma ömhet hur hanterar man den?
vi ses nog på 00-taluppläsning? vi borde få ha en klubb där vi spelar skivor (jag hade en klubb ett tag - Helena gästspelade som dj en kväll) och bjuder in till poesiuppläsningar (det är ju en jättebra idé egentligen) Jag och Helena har varit i startgroparna för en uppläsningskväll hur länge som helst men saker har kommit emellan.
bästa just nu låtarna har en stjärna i sig: "dark star" m. merz och "starfish" med antony

2006-03-27 @ 15:06:57
Postat av: ulrika

ja! det låter som en fantastisk idé - en klubb för poesi och pop! - det är verkligen något som saknas i klubbvärlden,jag har pratat om detta tidigare med en annan kompis (går på min kurs, spelar i band)... annars har jag varit påväg att dj:a på ett ställe länge nu, men annat har kommit emellan, är nog inte aktuellt längre, och pratade med nån på en klubb en gång om det men inget har hänt, har annars varit dj på en av mina allra närmsta vänners bröllop - förutom på privatfester, och egna efterfester :-) och det är ju så kul!

jag tycker att bjuda in till uppläsning och sedan spela musik (vi - och kanske även bjuda in dj:s också) är något som låter som en idé för bra för att vara sann - får inte rinna ut i sanden... rent praktiskt och konkret har jag ingen erfarenhet, men det verkar ju du och helena ha.

vi kan väl prata om detta när vi ses!

2006-03-27 @ 15:33:23
Postat av: P

Clara: Jag har en som som fyller 8 år den 6 april. Hur hanterar man all denna ömma ömhet? Det gör man inte -- den hanterar dig. Vilket är mycket bra.

2006-03-30 @ 00:53:25
URL: http://lifeisgrander.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback