Oh no! Oh my!

Dagens jävla bästa låt: I have no sister (Oh no! Oh my!)

Lyssna på myspace! Fantastiskt bra band som släppte sitt självbetitlade album förra året. Ni måste höra! För er som gillar The Shins, Grizzly Bear och Of Montreal. Och Pixies. (Tack, Let´s pretend we´re bunny rabbits, nu kan jag inte leva utan er!)

oh no oh my

Kommentarer
Postat av: Tatti

Det är verkar ju helt underbart, har förbeställt på dotshop http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=17978278

2007-01-08 @ 00:27:44
Postat av: ulrika

jag ska genast kolla upp, tack

förresten jag har nog lagt ner det där med cricket-forum nu (terry får ta och lägga ner den där sidan det funkar ju inte längre, när skrev nån en recension senast?! är ju helt dött utom möjligen på forumet, men börjar mattas av där också ganska rejält) men var inne där idag och skrev några sista (?) inlägg bl a till dig, läs

2007-01-09 @ 14:51:35
Postat av: Tatti

Hej ja jag håller om Cricket lite tråkigt. Maila som sagt om du vill att jag bränner något.

2007-01-09 @ 16:48:56
Postat av: eff

Hm, åt blogg.se upp kommentaren jag skrev här för några veckor sedan? Fick nåt meddelande om spamfilter, antar att det var för att jag hade en del länkar till gamla Jolly Rogers-låtar (som de kallade sig innan de döpte om sig till Oh No! Oh My!).

Postat av: ulrika

eff: ja, det kan nog hända men prova gärna igen, max tre länkar tror jag den är inställd på nu...

och förlåt, var länge sen jag uppdaterade nu, vet inte, kanske dags lägga ner, var ett år sen snart på dagen som jag startade bloggen...

2007-01-22 @ 16:18:12
Postat av: eff

Provar igen då. Tre låtar som inte finns i någon form på Oh No! Oh My!-skivan. The Party Punch är rejält bra, fram till avslutningen som jag inte gillar riktigt.

http://www.thejollyrogers.org/thepartypunch.mp3
http://www.thejollyrogers.org/piratesanthem.mp3

Synd att lägga ner, tycker jag. Din årssammanfattning var källa till stor njutning, det dök upp en hel del namn som var okända för mig tidigare. Det behöver ju inte vara dagligen uppdaterat för att vara bra, menar jag.

2007-01-23 @ 23:22:01
URL: http://aplaceforrobots.blogspot.com/
Postat av: eff

En till. Oh Be One finns heller inte på fullängdaren.

http://www.thejollyrogers.org/ohbeone.mp3

Det finns ytterligare två på gamla Jolly Rogers-sajten. Jane Is Fat och Walk In The Park ligger dock på Oh No! Oh My!-fullängdaren. Minns inte om det är olika versioner, dock, eller om det bara är mastring som skiljer. Arkiverade sidan finns här:

http://web.archive.org/web/20060402213628/http:/***/thejollyrogers.org/

(Ta bort asteriskerna "***", var tvungen att peta in det eftersom spamfiltret jämrade sig.)

2007-01-23 @ 23:27:27
URL: http://aplaceforrobots.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback