Blogg: Koksilasten

Min favoritblogg just nu är Koksilasten; den innehåller fina, engagerade och personliga texter om musik och litteratur. Kanske är den lite grann av en syskonblogg till min! Iaf blev den helt klart en nytändning för min del, för nu ska här bli bättring vad gäller uppdateringen på denna blogg. Go go go!


*
uppdatering: en annan blogg att kolla in är Popmusik, välformulerade, korta inlägg med omdömen, playlists och länkar (det var bl a här jag hittade fantastiska Sly Hats).

Kommentarer
Postat av: Jonatan

Åh vad snäll och söt du är! Vad smickrad jag blir!
Du vet att jag gillar din blogg rejält! Vi borde slå ihop oss någon dag! Jag har någon låt med the twillight sad på min ipod (jag tror den heter nåt i stil med summer, at home) som är väldigt bra och jag har lyssnat lite på myspace men inte mer än så, jag borde ta mig i kragen och kolla upp dem! För tillfället lyssnar jag mest på Kjellvanders nya som är väldigt fin, jag ser fram emot att se honom på söndag. När jag ändå är inne på din blogg kan jag också rekommendera en bok, "Den osynliga väggen" av Harry Bernstein, en 96 år gammal debutant som skriver jättevackert, ingenting annat än en fantastisk bok!

2007-11-27 @ 14:29:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback