Nättidskrift: soundofmusic

Nättidskrift om musik:

soundofmusic - musikaliska utflykter i ljud och oljud.

"Soundofmusic är en nättidning för musik som vidgar de musikaliska uttrycken, på ett eller annat sätt bryter mot de kommersiella mönstren i samhället, eller helt enkelt tilltalar oss så mycket att vi vill berätta om den. Musik som berör, bjuder på motstånd, gör oss lyckliga, ger tankar, utvecklar. Genrer i sig är inte det intressanta, utan hur musiken mentalt och fysiskt påverkar såväl utövare som lyssnare.

Tonvikten ligger vid recensioner, men det blir även artiklar, kortare och längre, porträtt av musiker och skivbolag och tips om konserter och festivaler. Under vinjetten Musikröster kommer vi att publicera texter som på ett eller annat sätt berör musik av musiker, tonsättare, lyssnare med mera."

Kommentarer
Postat av: clara

Hej! tack för senast utflykt i främmande (typ) stadsdel. Trevligt att ses det gör vi igen!
Jag tänker skissa vidare på vissa planer som uppstod under visst tramsande och ett outtömligt förråd musikminnen..... Var ej heller upplagd för läsesalong igår. Du - ha en riktigt bra torsdagkväll ! ! good luck

2006-03-30 @ 14:02:37
Postat av: Helena

Hej! Jag håller med föregående talare; tack för senast! Det var verkligen trevligt. Jag har inte tramsat och lagt beslag på samtalsutrymmet i så hög grad på länge!
Inte heller jag var på läsesalongen. Satt hemma med kompis och såg filmen "Napoleon Dynamite". Trivsam humoristisk sak om hopplösa nördar med hopplösa liv som det går bra för till slut. Rekommenderas.
Hoppas vi ses snart! Ha det kul i kväll!

Postat av: ulrika

ja, det var kul, roligt att prata! ja, vi får se hur det blir ikväll (ska bli spännande att åtminstone sätta igång projektet även om det kanske bara blir vin och prat) och med allt annat också, och livet och jag är hopplös ibland när det gäller relationer och destrukitva mönster och bekräftelsebehov och närhet, och hit och dit och kärlek och bla bla bla...

2006-03-30 @ 17:58:54
Postat av: clara

hej. livet ja och mönster man upprepar - tills man bryter dom - hur? ingen aning , är expert på dysfunktionella mönster .... försöker ändra. svårt.

2006-03-31 @ 11:00:28
Postat av: ulrika

fast just nu känns det bra, har kommit till nån slags klarhet. känns skönt... (och mer personlig än så vill jag inte vara här på bloggen funkar inte riktigt)

2006-03-31 @ 11:13:11
Postat av: ulrika

förresten, helena och clara, här är min mejladress, samtalet kan också fortsätta där angående planer och musik och klubb och sånt...

[email protected]

2006-03-31 @ 11:19:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback